Find out more about how your views have influenced change at a local level...

You said: Residents were unhappy with the external appearance of their estate. Greenfield Court sits at the side of a large field and pupils have been witnessed cutting through, leading to problems with litter. There was also evidence of fly-tipping.

We did: We applied for funding through the 'Open Spaces' scheme to put in a new boundary fence. The funding was paramount in delivering this programme quickly, improving the estate's curb appeal and reducing anti-social behaviour. One resident commented that: 'The fence has made massive difference to the scheme with regards to anti-social-behaviour. Youths used to cut through and loiter on scheme smoking, smashing bottles and creating general nuisance. I can now let my young children play outside knowing they are safe. Thank you, Accent'.

Google translate Google translate
click to choose
Colour contrast Contrast
default
high
Font size Text size
down
default
up
svg_logocutout svgsvgsvgsvgsvgsvgsvgsvgsvgsvg